Pige hopper på Airtrack

Airtrack til hjemmet

Kender du Airtrack? Hvis du er til springgymnastik og trampoliner, burde du kende navnet, det er nemlig det helt nye inden for motion og absolut noget, der kan bruges af alle, og det uanset alder, erfaring og behov.

Det er ikke kun noget, du finder i sale og haller, de specielle trampoliner er også ved at finde vej ind i private hjem, hvor de gør de traditionelle trampoliner rangen stridig som de foretrukne springaggregater.

Det fede ved Airtracks er, at de kan bruges både inde og ude, så hvis du har god plads hjemme, så kan du overveje den løsning at springe rundt indenfor.

Airtracks til haven

Hvis du ønsker en Airtrack til hjemmet, så er der et par ting du lige skal tænke over, og det er til dels, hvilken størrelse du har behov for, og til dels hvad den skal bruges til, og hvor mange penge du vil bruge på det.

Airtracks findes i alle mulige størrelser, hvor den største er 7 meter i længden, og dermed er det vigtigt at vide, hvor meget plads du skal bruge, også fordi der skal være en vis sikkerhedsafstand til andre ting udenfor Airtrack’en, men også fordi du skal sikre dig, at den ikke ligger oven på skarpe objekter eller ligger ujævnt.

Hvis du ender med at beslutte dig for at placere en Airtrack udenfor, så tænk gerne ved placeringen på dine naboer, som måske ikke synes, det er så god en idé, at du placerer den tæt på skellet.

Hvilken kvalitet skal du så vælge?

Lige som med alt andet, så hænger pris og kvalitet sammen, og produktet holder ikke nær så længe, hvis du slækker på kvaliteten for at spare penge lige nu og her, så tænk langsigtet.

Det normale prisleje ligger fra 2.500 og opefter, hvor det både afhænger af størrelse og kvaliteten, hvor meget du ender med at skulle lægge for en ny Airtrack.

Det skal lige nævnes, at Airtrack ikke er et mærke, men en type af trampolin, dog kan det godt lade sig gøre at udlede, hvem de førende mærker på markedet er:

  • Abilica – både et mærke og en butik, men de laver Airtracks i 6 forskellige varianter, som i pris varierer fra 2.500 til 6.300
  • Jumpmaster – et mærke der er kendt fra de traditionelle havetrampoliner, der er placeret på ben og nedgravet i haven, men som nu også er begyndt at lave andre slags trampoliner til hjemmet.