3 fede fars dags gaver du skal kende til

Hvert år på grundlovsdag er det også fars dag, og det betyder, at far skal have en fars dags gave. Fædre er ikke en af de personer i familien, som er den letteste at finde gode gaveideer til. Der er ofte ingen ønskeseddel at gå efter, og der skal til tider tænkes ud af boksen, for at finde den helt rette gave til ham. Det er dog ikke så vanskeligt som det måske kan give sig ud for at være i starten. Fars dags gaver er der nemlig nok af, og selvom din far ikke har ønsket sig noget specifikt, er der stor chance for, at han nok skal blive glad for gaven alligevel. Lad os se nærmere på nogle forskellige gaveideer, så gør sig godt som fars dags gaver til de fleste fædre.

 

Special øl i personlig gaveæske

Hvilken far kan ikke lide en god special øl i ny og næ? Det kan de fleste. Derfor en et par special øl en fremragende fars dags gave. Endnu bedre er det, hvis de kommer i en personlig gaveæske. På den måde er det nemlig ikke kun en god ølgave, men også en personlig gave til ham – den perfekte gavekombination når vi snakker gode fars dags gaver.

 

Sjove plakater med far humor

Sjove plakater er altid et hit, hvorfor sjove plakater med far humor, også altid er et hit til far dag. Der er utrolig mange plakater med platte jokes, skøre citater og tema med øl og grill. Det er alt sammen lige i fædres ånd, og dermed en rigtig god gave til ham. Giv ham derfor en sjov plakat med far humor i gave, og kryds fingre for, at din mor lader ham hænge den op et sted i hjemmet.

 

Whiskysmagning oplevelsesgave

Whiskysmagning er en både sjov og lærerig oplevelse. Særligt for de som kan lide en god whisky i forvejen, er det naturligvis ekstra interessant. Giv din far et gavekort til en whiskysmagning i fars dags gave, og se hans øjne lysne op når han åbner gaven.