3 gode idéer til en firmaudflugt

Med hjemmearbejde og skiftende arbejdstider er der nu mere behov for firmaudflugter end nogensinde før. Medarbejderne har brug for at komme hinanden ved (dog stadig med afstand), og den bedste måde at gøre det på, er ved at tage af sted sammen på en firmaudflugt langt væk fra dagligstuen og kontoret. Det kan dog godt være lidt en udfordring at finde aktiviteter, som de fleste synes er sjove og som skaber fundamentet for en sjov dag. Vi har derfor her fundet tre aktiviteter, som folk i alle andre og med en masse forskellige interesser uden tvivl vil elske.

Teambuilding

Teambuilding lever i bedste velgående. Det er intet nyt, men det er en fantastisk idé som firmaudflugt, da det som udgangspunkt er designet til at få medarbejdere til at samarbejde og skabe resultater i fællesskab. Der findes mange forskellige former for øvelser og udfordringer, både mere stille og rolige aktiviteter, men også mere aktive. Der findes mange forskellige udbydere på markedet, som tilbyder mange forskellige opgaver, så det handler bare om at finde den udbyder, du synes, tilbyder de bedste øvelser.

Kør gokart

En firmaudflugt behøver ikke nødvendigvis handle om teambuilding og samarbejde. Lidt venlig konkurrence gør bestemt ingenting – og her er gokart en ideel løsning. Det er nemlig en velkendt oplevelse for mange personer, da næsten alle har kørekort – og det er en god måde at skabe lidt konkurrence ved at danne teams og arrangere løb, hvor der findes en vinder til sidst. Det er uden tvivl en sjov oplevelse for alle, især når der er fuld fart på. Vi kan anbefale at du booker tid til gokart i Odense hos Vandel Gokart. De har nogle fede baner og carts.

Bowling

Hvis der ikke skal være så meget fart på, men i stedet være fokus på hygge, så er bowling altid en god aktivitet. Det er nemlig en aktivitet, der er sjov for de fleste, og så byder det ofte også på en god omgang mad og evt. øl, og der er masser af mulighed for at få snakket med sine kolleger, som man måske ikke har set så meget til i de sidste år. Det er en god måde at bonde på over en sjov aktivitet, også afdelinger imellem.