En buttplug historie

Jeg har egentligt altid været imponeret af buttplugs og jeg følger fast hjemmesiden lovebuddy.dk, som jeg fandt min inspiration til at købe en buttplug hos.

Efter jeg lavede denne investering, måtte jeg bare prøve det, og jeg synes egentligt det var fuldstændig fantastisk hvilket jeg i øvrigt stadig synes, men så kom jeg til at snakke med en ven om det, som har haft en helt anden oplevelse med det, og vi kunne begge to hurtigt blive enige om, at når man ikke oplever nået godt første gang, så vil ens oplevelse med det bare blive ringe.Det skal siges, at før jeg fortæller hans buttplug historie, at han har fået sig en ny siden den gang, og nu eftersigende er super glad for det igen.

’’Det startede med, at han skulle til en thai massage, fordi han havde hørt fra sine kammerater, at man kunne få en virkelig lækker ekstraordinær happy ending, så det tænkte han at han ville.

buttplug

Han havde først lige mødt kammeraterne og ville derfor være en del af gruppen, og på den eneste måde han tænkte dette kunne foregå hurtigt, var ved at ryge med på de sjove idéer, så det tænkte han at han bare måtte prøve – således han kunne snakke med om dette.

Han havde så besluttet sig for at tage derned, og det gjorde han så. Han fik bestilt en traditionel massage, som han havde hørt og fik smidt alt andet end sine underbukser og langt sig på briksen.

Han kunne høre at den søde thai dame kom ind, som han i øvrigt synes så rimeligt godt ud. Hun begyndte massagen og han kunne mærke at han virkelig blev tændt, og set i bagklogskabens lys, kun han nok godt mærke, at hun vidste godt han var godt tændt op.

Da de når til sidste i massagen, spørger hun ham, om han vil have den fulde pakke, hvilket han sagde hurtigt men stille ja tak til, for det var jo egentligt det han var kommet efter.

Som en trold fra en æske kan han pludselig mærke nået blive skubbet helt vildt op i numsen på ham, og i samme bevægelse som han forsøger at vende sig og ligesom skubbe hendes hænder væk, vælter han ned fra briksen for derefter at kunne konstatere, at han simpelthen har fået en buttplug op i sig uden glidecreme eller nået som helst.

Han lå derefter og bøvlede med det på gulvet, og fik den til sidste taget ud. Hun måtte så forklare ham hvad den fulde-pakke var, hvorefter han fik sagt, at han egentligt bare havde troet at det var en ’spiller’, og ikke brugen af et buttplug.

Han kunne alligevel godt se det sjove i det, og måtte hurtigt tilbage til kammeraterne, som var flade af grin, for de havde fået nøjagtig samme oplevelse, men valgt at lave det som en kørende joke for alle de kunne lokke til det.’’

Jeg håber i kunne lide denne buttplug historie, jeg var hvert fald utroligt imponeret og på samtidig flad af grin da jeg fik den fortalt.