Er du manden i huset? Her er dine ansvarsområder

Hvis du er manden i huset, så er der nogle opgaver, der ligger på dit ansvarsområde. Det kan godt være, det lyder som en lidt gammeldags måde at tænke på, men det er alligevel sådan her, det hænger sammen i de fleste hjem. Læs med, og find ud af, hvad du som mand i huset skal have styr på.

Styr på bilen

Hvis I har en bil, så er det dit ansvar, at der er styr på det hele. Du skal have styr på, hvornår bilen skal synes, og at I har de rigtige forsikringer.

Det er lovpligtigt, at man har en ansvarsforsikring, og derudover kan man tegne ekstra forsikringer, så man er ekstra godt dækket ind. Man kan f.eks. vælge at tegne en kaskoforsikring.

Det er også vigtigt, at man har adgang til autohjælp. Man ved aldrig, hvornår bilen går i står, og hvis uheldet er ude, så skal man have nogle, der kan hjælpe en. Du kan f.eks. benytte dig af Falck Minutgaranti, hvor du altid kan være sikker på, at der er hjælp at hente.

Styr på grillen

Grillen er mandens område, og derfor er rådet simpelt: invester i den helt rigtige grill. Det er træls, hvis man prøver at spare penge og så køber en billig grill, der ikke er god. Hvis man gerne vil være rigtig grillmester, så skal man også have den rigtige grill.

Hjælp til med rengøringen

Selvom du kunne komme til at tænke, at det altid er kvinde i hjemmet, der skal gøre rent, så du har helt misforstået det. Rengøring af hjemmet er en kæmpe opgave, og det er derfor kun rimeligt, hvis du også hjælper til med rengøringen.

Det kan være, I har hver jeres ansvarsområde, hvor du f.eks. sørge for, at køkkenet altid er rent, mens hun skal stå for toilettet.