Få en flot have, der er let at holde

Selvom du er boligejer, så er du måske ikke den største haveentusiast. På den ene side er det rart at have et sted, man kan hygge sig og slappe af om sommeren – men på den anden side, så kræver det utrolig meget arbejde at vedligeholde.

Hvis du vil have en have, der er nem at holde, men stadig ser pæn ud, så læs med her i artiklen. Du vil få gode råd til, hvordan du holder din have simpel, men også både praktisk og flot.

Simpel, men nyttig

Selv en zen-have skal rives fra tid til anden. Det er umuligt at få en have, der ikke skal vedligeholdes, men du kan gøre det let for dig selv. I stedet for en masse bede, så hold dig til nogle træer og en græsplæne.

Selvom det ikke ligefrem er kirsebærhaven fra et fint landsted, så kan det være et dejligt frirum, og du kan jo sagtens have frugttræer stående.

For frugttræer er nemlig utrolig nemme at have med at gøre – især de danske! Æbler, kirsebær, pærer og blommer klarer sig godt i dansk vejr og jord, og de skal kun vedligeholdes, når grenene er for lange eller tunge.

Selvom det altid er godt at beskære dem tidligt på foråret, så er det alt, der egentlig skal gøre, lige indtil frugterne skal høstes. Du får altså blomster i foråret og frugter i løbet af sommer og efterår.

Prøv kapilærkasser

Hvis du vil have andre planter, så kan du putte dem i kapilærkasser. Kapilærkasser priser er slet ikke så svære at have med at gøre, tværtimod gør de en masse af arbejdet for dig.

Du får nemt ved at passe en lille urtehave, og med minimalt havearbejde og en robotplæneklipper kan du bare nyde sommeren i fred.