Fattig på SU? Sådan sørger du for at få flere penge mellem hænderne

Når man er på SU, så får man ikke særlig meget udbetalt i måneden. Det betyder også, at man ofte kan have svært ved at få det hele til at hænge sammen økonomisk. Det kan blive et problem, hvis ens computer f.eks. går i stykker, og man med det samme har brug for en ny. Det er trods alt svært at undvære en computer, når man er studerende. Her kan du læse mere om, hvad du som studerende kan gøre for at få flere penge mellem hænderne.

 

Få penge med det samme

Hvis du mangler penge fra det ene øjeblik til det andet, så lån penge og få dem nu. Det kan som sagt være, du har været udsat for, at din computer er gået i stå. Så skal der altså helst ikke gå for længe, før man får en ny computer. Man kan ikke rigtigt være studerende uden at have en computer, så derfor er det en meget klog ting at låne penge til.

 

Har du flere lån?

Hvis du førhen har taget flere lån, så kan det være, du lidt har mistet overblikket over det. Det kan også være besværligt at have en masse forskellige lån rundt omkring, og derfor kan du gøre det mere overskueligt for dig selv ved at finde et samlelån. Her er alle dine lån samlet, og du skal kun betale af ét sted. Mangler du et samlelån? find det bedste samlelån!

Tag SU-lån

Det kan også være, at du bare sådan helt generelt synes, at du har for lidt penge. Så kan du jo også vælge at tage et SU-lån. Med et SU-lån kan du få lagt 3000 kr. oveni din SU – og så har du altså lidt flere penge at gøre godt med. Det er jo lige noget, du kan overveje. Pengene har langt større værdi nu, end de vil have, når du skal betale dem tilbage igen.

 

Få et job

Hvis du har overskud til det, så kan du også arbejde ved siden af dit studie. Det kan endda være, du kan finde noget studierelevant.