Sexlegetøj til kvinder

Find dit næste yndlings-sexlegetøj

Er du en mand eller kvinde, som leder efter lidt mere nydelse i sengen? Måske er du i et forhold, hvor samlejen er blevet lidt ensformigt og i leder efter en måde at gøre den lidt mere interessant? Du er kommet til det rigtige sted. Der findes mange måder, man kan pifte oplevelse i sengen lidt op på. Her en et par, som er anbefalet og afprøvet af andre, som er i den samme situation som dig. Du er ikke alene derude.

Sexlegetøjet for manden

Uanset hvem du er så fortvivl ej om, at der findes et sexlegetøj for dig derude. Du skal bare vide, hvad du leder efter. Hvis du er en mand, så kan du læse med her og få nogle ideer. Det kommer også an på, hvilet situation du skal bruge et sexlegetøj til. Skal du bare ordne dig selv, og ønsker du mere nydelse her, så kan man få en penis vibrator. Det fungerer ligesom en dildo for kvinder. Du placerer den oven på din penis, og så vibrerer den orgasmen ud af dig. Du skal ikke være bange for at ødelægge dem, for de er vandtætte og kan tåle til dig. Du skal heller ikke være bange for, at de ikke findes i din størrelse, fordi de laves til alles størrelse. Du kan endda investere i penis vibratorer, som overhovedet ikke ligner sexlegetøj, hvis nu du skulle være bange for, at folk finder den.

Den kan også være, at du er i en anden båd, og du ønsker at imponere den næste dame, men måske er lidt genert over din egen størrelse. Hertil kan man få penis forstørre, så din penis kan være større. Det kan da også være, at du slet ikke leder efter noget til penissen. Så kan man også få butt plugs til mænd. Hvis man tør at prøve sådan noget, så kan de også fås i alverdens forskellige størrelser og former. Endda nogle med vibration. Det kan også være, at du er ude i, at det skal virke mere realistisk. Hertil kan man få sexdukker. Man kan endda også gå hele vejen og investere i et virtuelt sæt. Så kan det se ud, helt som rigtig sex. Mulighederne er mange og valget er dit!

Sexlegetøjet for kvinden

Sexlegetøj til kvinder er lidt mere kendte. Der er den klassiske dildo, som kan fås med vibration eller ej. Men dildoer går dybere end som så. Man kan nemlig også vælge, hvilket materiale det er lavet i. Der kan nemlig være stor forskel på nydelse, hvad enten man har en dildo i silikone eller i stål. Dette er ting, som man skal tage hensyn til. Man kan også få dem, som har klitoris stimulation eller ej. Så kan man også tage hensyn til, om man har lyst til at bruge hænderne, eller man vil have en med en sugekop. Sugekoppen er til, at man kan placere dildoen på gulvet og så ride den, som man ville ride en mand.