Hængekøjer kan bruges udenfor og inde i boligen

Der er mange fantastiske møbler man kan vælge at bruge til at indrette sin bolig, og det kan være rart at ændre sin indretningsstil en smule ved at finde nogle specielle elementer, som skaber fokus og nye dimensioner. Når vi danskere skal hænge ud i hjemmet og bare slappe af, så foregår det ofte i en sofa eller i en god stol eller i sofaen. Det kunne dog også være en ide at bruge en hængekøje enten indenfor, udenfor eller begge dele for at skabe hyggelige rammer.

Køb en mexicansk eller brasiliansk hængekøje

Der findes et par forskellige overordnede typer når det kommer til hængekøjer, og det er den Brasilianske type og den Mexicanske. De to typer har deres egne fordele, og når man skal vælge handler det mest af alt om at finde det som passer bedst til ens personlige stil. Den Mexicanske type ser generelt mere let og elegant ud, da stoffet har samme struktur som et net. Brasilianske hængekøjer er derimod syet i flot stof, og er derfor mere holdbare end de Mexicanske. Læs meget mere om hængekøjer på https://www.haengekoje.dk/ og find den perfekte til din bolig. Har du børn, så kunne det derfor være en fornuftig ide at vælge en Brasiliansk hængekøje, så du er sikker på at den ikke går i stykker ved leg og aktivitet.

Sådan bruger du hængekøjen inde i boligen

Hængekøjer inde i boligen er ikke noget som man ser særligt ofte i Danmark, men der er tradition for at bruge køjerne indendørs i Sydamerika. Hængekøjerne er længe blevet brugt til at sove i om natten i nogle Sydamerikanske lande hvor det kan være varmt døgnet rundt. I Danmark er det måske ikke helt så praktisk at sove i hængekøjen året rundt, da det kan blive koldt for ryggen på grund af det Danske klima. Man kan dog sagtens bruge en flot hængekøje eller hængestol i sin bolig for at skabe den bedste og hyggeligste krog i hjemmet.

Prøv en hængekøje til camping

Er du glad for outdoor livet, og kunne du tænke dig en alternativ måde at sove udenfor? Der findes hængekøjer som er designet til at blive brugt udenfor og i overlevelsessituationer. Fordelen ved at overnatte i en hængekøje frem for et telt er blandt andet, at hængekøjen fylder meget mindre end et telt generelt ville. Det kan dog tage lidt tid at vænne sig til at sove i en hængekøje, og du bør bruge en god sovepose og et underlag til ryggen for at sikre, at du ikke kommer til at fryse.

Find den rette hængekøje til børneværelset

Mange har prøvet at lege i en hængekøje på en sommerdag som barn. Køjen kan bruges til at gynge, snurre rundt imens man ligger ned, og til at tage en velfortjent lur. Ønsker dit barn sig en hængekøje til sit værelse eller til haven, så overvej en stor hængekøje som giver god plads til leg. Find også en robust hængekøje som er lavet til at blive brugt aktivt af børn.