Hvad er en au pair, og hvornår bør du overveje at ansætte en?

Hvad er en au pair? Det er et spørgsmål, som mange forældre stiller sig selv, når de overvejer at ansætte en au pair til at bo hos dem og hjælpe med at passe deres børn eller ordne huslige pligter. En au pair kan give en række fordele for din familie, men det er vigtigt at være sikker på, at det er den rigtige løsning for dig, før du indgår en permanent forpligtelse. I denne artikel vil vi diskutere det grundlæggende om, hvad en au pair er, samt hvornår du bør overveje at ansætte en au pair.

Det er en au pair

En au pair er en ung person, som normalt er mellem 18 og 26 år, der kommer og bor hos en værtsfamilie i en bestemt periode. Au pairs kommer typisk fra et andet land og ønsker at opleve livet i en ny kultur. Til gengæld for kost og logi accepterer en au pair at hjælpe til i huset og passe på børnene. Au pairs arbejder normalt mellem 30 og 40 timer om ugen og har en eller to fridage om ugen. De får også tid til at læse til sprogprøver eller tage kurser i forbindelse med deres fremtidige karriere. Men det er noget du kan aftale indbyrdes med din au pair.

Der er et par ting, man skal overveje, før man ansætter en au pair

  • Har du nok plads i dit hus? Har I nok arbejde til en au pair?
  • Har I råd til at betale en au pair-løn?
  • Er I parat til at have en person boende i jeres hus?
  • Har I en klar idé om, hvad I forventer af jeres au pair?
  • Har i gæstfrie nok til at tage en fremmede ind under jeres arme?

Hvis du har svaret ja til alle disse spørgsmål, kan det være en god idé at ansætte en au pair. Find den rette au pair på Aufini.