Jeg har købt nye kabler  

Jeg har købt nye kabler  

Hvad skal man dog med en ny mobil? Nu har jeg købt en virkelig smart og fancy mobil, da jeg skal bruge den til arbejdet. Mit arbejdet har sendt mig hjem, så jeg kan foretage alle mine opgaver hjemmefra og dermed ikke være nogen fare for andre på arbejdsmarkedet. Min kone er selvfølgelig virkelig glad for at jeg er kommet hjem og arbejde, da jeg nu kan få en lidt bedre balance mellem familien og arbejdet. Men det er jo slet ikke hvad jeg gerne vil fortælle om i dag – nej, faktisk skal vi snakke om min nye mobil. Jeg har fået tilsendt en virkelig fed iPhone 12, som har så mange fede features der kan gøre min mobil oplevelse endnu bedre.  

Mobilen kommer i denne lille smarte kasse, og allerede her bliver man en smule glad, da man kan kan se hvor meget kvalitet og tid, som er blevet lagt i denne lille kasse. Med min nye iPhone kommer der en række ting, som selvfølgelig altid er med til en telefon. Du ved godt hvad jeg snakker om. Der er selvfølgelig en oplader, et kabel og et par høretelefoner med kabel fra Apple. Alle disse komponenter er originale Apple produkter, hvorfor man selvfølgelig allerede der tænker “kvalitet”. Men jeg skal simpelthen have flere kabler til min mobil. Forstå mig ret – jeg elsker Apple og alle deres produkter, men de er ikke altid designet til mig. Jeg kan sagtens bruge andre kabler end de originale, da jeg bare gerne vil have opfyldt mine behov. Her læste jeg en artikel om kabler fra PrisPresseren, hvor de snakkede om hvor en rolle kabler, egentlig har. Her kan jeg kun give dem ret, da jeg selv bruger kabler konstant. Jeg bruger dem til at oplade min telefon, min iPad samt mit kamera fra Sony, så jeg skal med sikkerhed have købt nye kabler. Jeg skal både have købt USB C kabler til mine android produkter samt Lightning Kabler til mine Apple produkter, herunder min nye iPhone 12.  

Med mine nye kabler, kan det være jeg ikke længere kommer til at kæmpe med min familie om at få et kabel, da de altid sælger dem fra mig.