Køb caps med logo tryk til din virksomhed

Står din virksomhed og har brug for materiale, som reklamerer for jer og jeres brand? Så er caps med logo tryk perfekte til formålet. Det kan også være, at du står for at afholde en privat begivenhed, og her kan kasketterne være en sjov detalje. Mulighederne for brugen af kasketterne er mange, så det er kun din kreativitet, der sætter grænsen.

Til messer eller motionsløb

Caps med logo tryk kan bruges til uendeligt mange ting. Det kan for eksempel være til foreninger, det lokale motionsløb, polterabend eller virksomhedsmesser. Køb disse caps med logo tryk til konkurrencedygtige priser og få unikke caps, som ingen andre har. Du kan få kasketterne i et hav af farver og modeller. Hvis din virksomhed ofte tager ud på messer, ser det professionelt ud at have materiale med virksomhedens navn og logo på, og I vil skille jer ud fra mængden.

Det er en god og tydelig reklame for jeres virksomhed, som vil vække interessen hos kunder og andre interesserede. Har du planlagt en hel dag med teambuilding for dine kolleger, kan kasketterne også være gode til inddeling af hold med hver deres farve og tryk. Er du medlem af en forening, kan kasketterne være med til at styrke jeres fællesskab og tiltrække nye medlemmer. 

Et bæredygtigt valg

Tekstilproduktion er belastende for miljøet, men med disse caps kan du nemt træffe et bæredygtigt valg. Nogle af kasketterne er nemlig lavet af genanvendt bomuld, som er langt mindre belastende for miljøet. Tekstilproduktion kræver også en del vand, men kasketterne er produceret med fokus på mindre vandforbrug. Du kan derfor købe dem med god samvittighed. Andre kasketter er lavet af polyester. Fælles for begge materialer er, at de er behagelige at have på og sagtens kan klare en tur i vaskemaskinen. Kasketterne kan bruges, som de er, men bliver endnu mere specielle ved at få trykt tekst eller logo på.

Caps til alle

Kasketterne passer til både mænd og kvinder og har en god pasform. De har enkle designs, og lader dit logo være i fokus. Det næste, du skal gøre, er at overveje, hvordan dit unikke cap design skal se ud. Teksten eller logoet kan både trykkes og broderes på kasketten, så dit ønskede design rigtig kommer til sin ret. Kasketterne er, som du kender dem med fem eller seks paneler, skygge, lufthuller og et velcrolukning i nakken, så du let kan justere størrelsen efter dit hoved.

Minder om en sjov dag

Hvis du skal afholde en privat begivenhed, er kasketten et sjovt indslag, som dine gæster vil finde underholdende og huske. Hvad der skal stå på kasketten, er helt op til dig og temaet for begivenheden, og den vil være et sjovt og fysisk minde fra dagen. Ved at have ens kasketter på viser I andre, at I hører sammen eller let kan genkende hinanden i mængden. Kasketten behøver ikke ligge og samle støv bagerst i skabet efterfølgende, men kan være praktisk til havearbejde, sport eller en løbetur.