Pride dildoer – lovebuddy indhold

På udkig efter en fræk pride dildo i alle regnbuens dejlige farver? Her finder du den frække pride og regnbue dildo. Det er en fantastisk dildo, som virkelig giver nogle fantastiske pride vibes. I dette indlæg skal vi snakke lidt om den, vise dig det billigste sted du kan købe pridedildoen og snakke lidt om det er gå til pride eller bare være ejer af en regnbue dildo.

Hvis du ikke allerede ejer en pride dildo, så syntes jeg 110% du skal overveje om ikke den skal hjem og stå på hylden. Det er en af de dildoer, jeg hvertfald personligt syntes det er lidt sejt at have stående fremme. Folk bliver altid en smule forbavsede når man sådan har en dildo stående, men samtidig afgiver de mange farver og det budskab den har bare også nogle rigtig fede vibes. Så selvom en pride dildo som udsmykning, egentligt bare sexlegetøj generelt som udsmykning, godt kan være en kende angstprovokerende for nogle, så kan jeg godt lide at se folks reaktioner.

De fleste af min venner har heldigvis vænnet sig til det, og stiller ikke så mange spørgsmål længere omkring den.

Lad os dog først ikke på, hvor du kan købe den, hvis du allerede har lyst til det. Hvis ikke kan du altid læse lidt videre i dette indlæg, så skal jeg forsøge at overbevise dig! 🙂

Rainbow dildo, regnbue dildo (uden kugler)

regnbue dildo rainbow dildo

Dette er den originale pride dildo (premium version). Den blev introduceret for nogle år siden på danske webshops og har haft stor popularitet siden da. Indtil da har den desværre kun været solgt på fysiske lokationer til og under Pride.

Pointen med dildoen er at kunne udvise sin stolthed af og over LGBT miljøet. Det handler især om, at kunne nedbryde tabuer og barriere hos heteroseksuelle. Især med en regnbue dildo gør den provokation den direkte seksualisering og attitude sådan et produkt frembruser med, at heteroseksuelle bliver nød til at stille sig selv spørgsmålet: “Hvorfor føler jeg mig stødt af noget så normalt og mildt som en regnbuefarvet dildo.”.

Måske tror du ikke på, at nogle bliver stødt, men faktum er desværre at det rent faktisk sker. Derfor kan det også være en god idé at bruge netop sådan et produkt til at brede budskabet på en lidt mere provokerede måde. Samtidig er det også unægteligt sjovt og anderledes. Det giver og fremtvinger også en helt masse spørgsmål fra alle mulige personer.

Nu skal vi dog snakke lidt mere om det “kolde” facts angående dildoen, og ikke så meget omkring de årsager der kunne være til at købe den.

Dildoen kommer med en sugekop, så hvis du skal bruge den, at du kan have hænderne fulstændig fri.

rainbow dildo regnbue dildo

Den fungerer desuden utroligt godt i badet ;).

Regnbue dildoen er 100% håndlavet i kvalitets medicinal silikone. Den kan samtidig også bruge som et lesbisk sexlegetøj. Altså kan det bruges i strap ons og harness produkter. På den måde kan i som homoseksuelt par også aktivt bruge jeres nye dildo.

Rainbow dildoen er ftalat fri, den er vandtæt og så måler den 20 cm i længde og fra omkring 3,5 cm i diameter til 4 cm i diameter. Det kommer lidt an på, hvor på dildoen du måler den.

Det er en god idé at købe den sammen med en god glidecreme. På den måde får dig og din partner mest ud af den.

Prisen for regnbue dildoen er 379 kr.

Pride dildo – vis din LGBT stolthed i farver

pride dildo

Det er måske ikke det første du kommer til at tænke på, når du tænker på en pride dildo, at den skal købes for at vise din LGBT stolthed.

Men der er faktisk meget god grund til det.

Nu er jeg (desværre) ikke selv homoseksuel, men jeg har så mange venner og veninder der er og har. Jeg har blandt andet, som du måske allerede har læst, en pride dildo til at stå derhjemme. Den står som noget af det første, og er derfor også en af de første ting der springer folk i øjnene når de første gang kommer hjem til mig.

Det er sjovt at se de forskellige reaktioner. Mange kommenterer på den, men lige så mange ser den, laver en helt bestemt mimik med ansigtet som umiddelbar reaktion men kommenterer ikke på den.

I mine øjne fungerer den perfekt for mig på at få folk til at tænke på det homoseksuelle miljø. Få folk til at anerkende og være stolt af LGBT.

pridedildo

Det er ikke fordi jeg skal leje engel og sige, at bare fordi man køber en pride dildo, så gør man det godt og “kæmper med”. Men det er min lille finurlige måde. Måske det også kan gå hen og blive din?

Det kunne jeg hverfald syntes var super sjovt, og ikke mindst sejt af dig, hvis du gjorde det. Du kan jo også bare købe den, fordi du syntes farverne er flotte, omend de signalerer noget, så er det ikke mere end hvad du selv ligger i det.

Nu skal vi snakke lidt om selve dildoen. Den er, som du måske kan se anderledes fra den første vi kom ind på. Denne pride dildo har dog en sugekop ligesom den anden. Den er dog en smule mere realistisk i udformningen da denne også har kugler. Eller boller som nogle ville sige. Til trods for farven er det altså den mest realistiske pride dildo du finder på markedet. Der er desværre også kun to.

Dildoen er ligesom den anden lavet i medicinsk silikone. Den er 20 cm lang og 3,5 cm til 4 cm bred. Det kommer igen an på, hvor du vælger at måle dens bredde henne.

Dildoen er i høj kvalitet, lavet ftalat frit materiale og den kan også bruges i strap ons og seler.

Prisen for pride dildoen er 379 kr.