rengning rengøringartikler

Rengøring København, Nordsjælland, Storkøbenhavn fra Rensning.dk og med rengøringsartikler

 

Rensning.dk er et seriøst og professionelt rengøringsfirma, som i mange år har serviceret både privat og erhvervskunder med kvalitets rengøring til konkurrencedygtige priser. Udover rengøring kan Rensning.dk Rengøring tilbyde services på en lang række andre områder. Se menuen ovenfor.

Med rengøring som vores spidskompetence, er vi istand til at tilbyde de fleste løsninger indenfor rengøring til privat, erhverv og institutioner. Der kan læses mere om vores rengørings løsninger til private under menuknappen rengøring ovenfor. Rengøring mm. til erhverv kan der læses mere om, ved at trykke på menuknappen erhvervsrengøring.

Rensning.dk lægger stor vægt på at yde services af høj kvalitet og stabilitet, og vi arbejder altid på, at vores kunder mødes af de dygtigste medarbejdere.

Vi ser frem til din henvendelse, og kan kontaktes enten telefonisk på tlf. 27509999 eller via vores kontaktformular.

Rensning.dk rengøring dækker hele København, Storkøbenhavn og nu også Nordsjælland med deres fantasitske rengøringsartikler

At lukke nogen ind i dit hjem kræver stor tillid. Vi har derfor en meget stram personalepolitik, som skal være med til at sikre din tryghed. Vi kan tilbyde en meget lav udskiftning i personale. Dette betyder, at du som kunde, så vidt muligt, er tilknyttet den samme person fra vores firma. Du kan til enhver tid vælge at få en ny medarbejder ud hvis du skulle ønske dette.

rengning rengøringartikler

Vi kan tilbyde et hav af forskellige løsninger, men har valgt at gøre det simpelt for dig ved kun at nævne de mest almindelige løsninger ovenover. Du kan læse mere ved at trykke på den løsning du gerne vil vide mere om.

Vi bliver rost meget for, at vi kan tilbyde så meget forskelligt. Forestil dig, at du igennem Rensning.dk kan bestille at få samlet dine møbler, rengjort huset og ordnet haven. Vi kan spare dig for unødvendig brug af tid. Alle vores medarbejdere har god erfaring på deres område for at sikre din tilfredshed

Kontakt os i dag, og udnyt vores særlige introduktionstilbud på rengøring. Bestil blot en tid til et uforpligtende møde hos vores søde sekretær. Vi glæder os til at gøre dig og dit hjem glade og tilfredse.

 

Velkommen til Rensning.dk Erhvervsrengøring med rengøringsartikler

Der er mange gode grunde til ikke at holde tilbage på rengøring og brug af det rigtige rengøringsudstyr og midler.

Din butik / kontor / virksomhed vil fremstå, langt mere professionel når der er rent. Rengøring afspejler succes og kontrol – Lad ikke dine kunder være i tvivl om hvordan det går. Med andre ord, “En ren butik sælger”.

Det er ikke kun for kundernes skyld, at der skal være rent. En omgang god rengøring dagligt, er med til at sikre en god hygiejne blandt medarbejderne og nedsætter sygefraværet markant. Det er især køkken og badeværelse hvor der hurtigt opstår levemuligheder for bakterier og skadedyr, men også tastature, mus og dørhåndtag er en kilde til dårlig hygiejne og spredelse af sygdomme.

Indeklima er en væsentlig faktor når man opholder sig hele dagen på sin arbejdsplads. Rengøring er med til at forbedre denne, men det vigtigste og mest simple er at få luftet grundigt ud – noget som mange glemmer.

Rensning.dk kan rådgive og udføre en rengøring, som vil gøre enhver virksomhed sund og tilfreds. Når man får gjort rent af Rensning.dk Erhvervsrengøring, får man vores mange års erfaring med i prisen.