Sådan får du et smukt smil hos tandlægen

Livet er for kort til at gå rundt og være ked af sine tænder – især ikke, når det faktisk er ret nemt at gøre noget ved. Mange problemer kan du nemlig hurtigt og nemt få fikset til en god pris hos denne tandlæge i Odense. Vi har her samlet nogle af de mest almindelige problemer og hvordan tandlægen kan hjælpe dig med at få et smukt smil igen.

Gule eller misfarvede tænder

Der kan være mange grunde til at man har gule eller misfarvede tænder – det betyder ikke, at man har en dårlig mundhygiejne. Der er f.eks. mange føde- og drikkevarer, der kan være skyld i misfarvede tænder, bl.a. kaffe, te, rødvin og generelt syreholdig mad og drikke. Gule tænder kommer også med alderen bl.a. pga. genetik. Man behøver dog ikke leve med gule eller misfarvede tænder, hvis man ikke vil. Man kan nemlig få smukke hvide tænder med en tandblegning hos NordSmil. Den er generelt mere effektiv end de mange forskellige hjemmeblegningsprodukter, der findes på markedet.

Skæve tænder

Skæve tænder kan man være født med, men det kan også komme løbende med alderen. Det er dog aldrig for sent at få rettet op på sine skæve tænder, endda helt uden togskinner. Hos tandlægen NordSmil kan du få lavet en helt usynlig bøjle, der giver en diskret tilretning af dine tænder over tid. Metoden hedder Invisalign, hvor du får specialdesignede skinner, som du skal skifte ud hver 2. uge, indtil du har opnået dit ønskede resultat. Du skal altså ikke tilbage til folkeskolen med togskinner – du kan sagtens få rettet op på dine tænder helt uden.

Manglende tænder

Der kan være mange grunde til at man mangler en tand eller to, men det er heller ikke noget, man bare skal acceptere og leve med. Man kan nemlig hos NordSmil få lavet en såkaldt tandbro, som kan erstatte manglende tænder. Det er en fast løsning, som sidder på dine egne tænder – og det vil også føles som dine egne tænder, når du lige har vænnet dig til tandbroen. Tandbroen er fremstillet af enten metalkeramik eller porcelæn, men den bedste løsning finder du selvfølgelig i samarbejde med din tandlæge hos NordSmil.