Sommeroutfit  

Sommeroutfit  

Hvad er det perfekte sommeroutfit for dig? Der er utrolig mange forskellige perspektiver på hvad den rigtig beklædning til sommer er, hvilket naturligvis også kendetegner mode industrien. Mode er subjektiv og kan variere fra person til person – dog findes der tendenser inden for industrien hvor der har været konsensus gennem en længere periode. Dette kan især ses inden for menswear, hvor man typisk ikke ser radikale ændringer fra år til år. Skjorten er eksempelvis et klassisk symbol på mode i mandeverdenen. Her sker der ikke store ændringer med selve skjorten, men der bliver blot prøvet forskellige farver og pasform.  

En anden klassiker er naturligvis den elskede polo shirt, hvilket har været meget moderigtigt gennem mange år. Dette stykke beklædning bliver hyppigt brugt af mænd verden over, hvor man atter ser meget få ændringer i stilen. Poloshirts bliver ofte brugt som det sikre valg til en sommerdag i Danmark, da det giver en god stil, hvor man kombinerer formel og afslappet.  

 

Poloer til sport 

Polo Shirts bliver tit og ofte set inden for sportsverdenen, da man får denne kombination af formel og afslappet. Nok den mest berømte sportsgren, som man kan sætte i forbindelse med poloer, er golf. Hver eneste weekend kan man se verdensbedste golfspillere deltage i konkurrencer iført poloshirts i forskellige farver og pasformer. Men det er ikke kun på det professionelle niveau at denne type beklædning bliver brugt. Det er meget normalt for golfspiller at spillepoloshirts, hvilket faktisk går så langt at både kvinder og mænd spiller i den. Det er dog ikke kun på golf-fronten, at poloshirts bliver brugt hyppigt. Hvis man skal nævne et par andre sportsgrene, så har vi især set mange poloshirts inden for tennis og naturligvis polo.  

På nuværende tidspunkt bliver polo shirts stadig brugt til polo, hvilket også giver meget god mening, da det oprindelige design kommer fra denne sportsgren.  

 

Stretch poloer 

Polo Shirts har lige som så mange andre industrier været gennem en udvikling, hvor man er kommet frem til nye måder hvorpå man kan lave behagelige trøjer. Hvis vi ser nærmere på det danske marked, har vi blandt set flere virksomheder med stretch polo shirts, hvor man får en mere behagelig shirts med bedre pasform.