Stilhed i dampbadet

penisringJeg åbner døren og dampen strømmer mig i møde, efter få sekunder har mine øjne vænnet sig til det og jeg ser han sidder helt alene derinde – i det fjerneste hjørne og på øverste marmorbænk.

Vi smiler til hinanden- Vi er nøgne.

Han lægger en finger over sine læber og giver mig sin enisring og indikerer at fred og stilhed skal fylde rummet.

Jeg nikker.

Jeg træder ind og døren lukkes efter mig, går udenom pedestalet i midten af rummet, som lystigt sender den tunge damp ud. Jeg stiler modrettet mod modsatte hjørne af marmorbænken alt imens jeg fastholder hans blik.

Jeg bevæger mig op over bænkene og sætter mig. Det ene ben lader jeg hvile op af væggen og det andet ben spreder jeg så meget jeg kan. Jeg lader mine fingre finde vej ned i mit vidt åbne skød og stikker penis med ringen ind.penisring med anal stimulering

Jeg begynder at lege med min penisring og mig selv ganske lydløst. Min krop reagerer hurtigt på berøringen for liderligheden har hele dagen suset rundt i alle afkroge af den.

Jeg stikker et par fingre op og giver mig selv en sprøjteorgasme. Stilheden brydes da et højlydt støn slipper ud gennem mine læber og nu høres plasken på marmoret efterhånden som væsken vælter ud af mig.

Jeg ser, at han hæver et øjenbryn i overraskelse og jeg ser, at hans øjne smiler om kap med penisringen som stadig strømmer ud midt i rummet.

Jeg samler benene og slikker på mine fingre, rejser mig og kigger ned på den store sø midt på marmoret, kigger på ham og smiler, også forlader jeg uden at sige et ord dampbadet.

eTfe

Spyt

On april 26, 2017 By herrensslavindeSkriv en kommentar

Det er svært ikke at smile

On april 24, 2017 By herrensslavindeSkriv en kommentar

Der sker så mange dejlige ting i livet lige nu.

Jeg opdager mig selv og ham, jeg opdager mig selv og hende, jeg opdager mig selv og dem.

stål penisringJeg er polygam og det har vist sig at ha en fordel jeg ikke havde indset. Nemlig at man kan adskille tingene, så selv om noget ikke er helet så kan man med fuldt glæde leve levet med andre og ikke lade det mudre sammen.

Hun er speciel og hun er dejlig. Vi nyder tiden sammen og udforsker hinanden og vi kommer tættere og tættere på hinanden. Hun er “ny” i pigedelen, men hungrende og nysgerrig også vækker hun en penisring flamme i mig hvor begæret efter mere vokser. Jeg er så privilegeret over hun er i mit liv og jeg nyder hvert sekund af det. Hun er ny-udsprunget poly.

Han er “the one”, ham hvor der bliver taget hensyn og dialog, ham jeg tilpasser mit liv til den penis ring og som jeg rigtig gerne vil ha i mit liv. Der er byggemateriale i vores forhold men endnu aner ingen af os hvordan huset kommer til at se ud. Vores tid sammen er spartansk pga meget andet lige nu, men vi tager alle de stunder vi kan og langsomt vokser kærligheden.

Han er monogam, men for nu tillader mit polygami – tiden må viser hvor den del ender.

De, er de løse. Flirten, daten og følelsen af at leve igen og blive bekræftet. De bruger mig og jeg bruger dem – i klar defineret rammer så ingen såres.

Solen skinner og sommeren er på vej. Jeg har svært ved ikke at smile.

efTe

En kamp

On april 4, 2017 By herrensslavindeSkriv en kommentar

 

Jeg kæmper en kamp med en penisring.

En kamp jeg ikke havde forudset jeg ville kæmpe, og en kamp jeg kæmper med mig selv, som jeg ved er min alene.

gummi penisring

Jeg har åbenbart fået et lavt selvværd, en usikkerhed på om jeg nu er god nok, interessant nok på den lange bane, eller om jeg blot er et trofæ man kan sætte på scoringslisten også er man videre. Om jeg er så fucked op i mit hoved med krav og forventninger, at ingen kan holde mig ud.

Logisk nok ved jeg, at intet af ovenstående er sandt, og det er heller ikke en kamp jeg kæmper dagligt. Det er mere som et hul jeg stadig falder i indimellem.

Men jeg hader hullet – derfor en penis ring

Jeg er ekstrem bevidst om at holde det på min banehalvdel. Noget jeg skal arbejde med, ikke noget som mine ydre omgivelser skal fodre for at jeg ikke falder i hullet. Jeg kan jo mærke, at når jeg er i det hul, så kan de ydre påvirkninger alligevel ikke slå til, jeg føler mig forladt og alene og jeg får ondt af mig selv og mine behov for bekræftelse er alt for store.

Det er aldrig nogen sinde en kamp jeg har kæmpet før, på denne måde. Nok nærmere det modsatte, at min selvtillid var ekstrem høj.

Jeg hader virkelig, at jeg bliver så usikker og får et ekstremt behov for bekræftelse, fordi den jeg fik for et par timer siden er fadet ud og jeg nu ser spøgelser alle vegne.

Jeg nægter at blive en sugemalle i mit forhold til andre og jeg nægter at andre skal dække nogle behov jeg har, som jeg hverken vil ha eller har hold i virkeligheden, og jeg nægter at bære den bagage med mig videre. Jeg arbejder hårdt på at blive “normal” igen, for lige nu er jeg periodisk sådan en jeg ikke selv ville ha et forhold til.