Tag middagen til et nyt niveau

Er du på udkig efter en måde at løfte dine middagsselskaber op på et nyt niveau. Man kan hurtigt blive fanget i den samme rutine og blot udvalgte retter, som man altid laver. Der er dog simple måder, hvorpå du kan tage dine middagsselskaber til helt nyt niveau. Både dig og din gæster vil nyde det.

Brug din have

En rigtig nem og god måde er at bruge naturlige og gode råvarer. Det kan være så simpelt som at bruge krydderurter fra haven., men det kan jeg også være større ting som frugt fra havens træer. Frugttræer er ikke kun gode at have om sommeren, når mange har lyst til frugt fra haven. Det er også godt i desserter, salater og rigtig meget andet.

Æbletræer er særligt gode, da man kan få forskellige sorter som passer til forskellige retter. Det er rigtig nemt: Køb træer, hvis ikke du i forvejen har det, og se så hvordan dine gæster bliver imponeret over brugen af dem.

Flotte dekorationer

Man går aldrig helt galt i byen med flotte dekorationer. Det kan være alt fra en flot buket på bordet til en flot præsentation og dekoration af maden.

Det kræver ofte ikke særlig meget at anrette maden flot på fadet, men det ser helt særligt ud for dine gæster. Man kan igen bruge haven til at anrette med blomster eller krydderurter fra bedene.

Køb gode varer

Prikken over i’et er altid kvaliteten af maden. Man behøver ikke bruge mange penge på hele måltidet, men gode råvarer kommer man langt med – også for få penge. Man kan dog bruge lidt ekstra på forskellige råvarer, som man sætter stor pris på. Det kan være en rigtig god fransk kvalitetsost til desserten som kan være med til at fuldende måltidet.