Tag til Asien med din partner

Savner du også at komme ud at rejse i disse tider, hvor man bare sidder indenfor hele tiden? Så læs med her hvis du vil høre lidt om, hvorfor du skal tage på ferie til eksempelvis Vietnam eller Thailand.

 

Lær en ny kultur at kende

I en tid hvor man er underlagt diverse Corona-restriktioner, så kan det være sundt at komme ud og lære om nye kulturer, så ens hverdag ikke bliver for ensformigt. Dette kan gøres i Asien! Asien byder på masser af kulinariske oplevelser, så dig og din partner har rig mulighed for at opleve en masse spændende ting sammen. I storbyen Ho-Chi Min city i Vietnam kan man eksempelvis også benytte en hel dag på at tage på opdagelse på et spændende museum. Med last minute rejser er der ingen undskyldning for ikke at tage afsted med det samme.

 

Få en masse D-vitaminer

En anden fordel ved at tage på ferie til Asien er, at der er masser af sol. Sol gør, at du får mange D-vitaminer, og derved styrker du dit immunforsvar og din psyke. Du kan for eksempel tage på solferie på øen Phuket i Thailand, og ligge på en strand i timevis for at få en brun farve og D-vitaminer. Det er dog vigtigt at huske på, at du hele tiden skal medbringe din solcreme.

 

Hvordan skal rejsen finansieres?

Hvis du ikke lige er sikker på, at du har økonomien til at droppe alt og tage på ferie i asien, så er der faktisk ingen grund til bekymring. Hvis blot du holder øje med det billigste kviklån så er der med stor sandsynlighed en chance for, at du på kort tid kan komme afsted alligevel. Med et kviklån kan du hurtigt og effektivt låne penge til drømmeferien, uden at skulle hen i banken.